stavebnica NE104 otáčkomer vyradené
  • stavebnica NE104 otáčkomer vyradené

stavebnica NE104 otáčkomer vyradené

16,23 €
S DPH
NE104 Otáčkomer číslicový do auta
  • Bezpečnostné pravidlá (upraviť pomocou modulu Ubezpečenia zákazníka) Bezpečnostné pravidlá (upraviť pomocou modulu Ubezpečenia zákazníka)
  • Pravidlá doručovania (upraviť pomocou modulu Ubezpečenia zákazníka) Pravidlá doručovania (upraviť pomocou modulu Ubezpečenia zákazníka)
  • Pravidlá vrátenia tovaru (upraviť pomocou modulu Ubezpečenia zákazníka) Pravidlá vrátenia tovaru (upraviť pomocou modulu Ubezpečenia zákazníka)
NE104 Otáčkomer číslicový do auta

Je to univerzálny obvod otáčkomera, pripravený pre zabudovanie do automobilu s dvoj- alebo štvordobým motorom mínusom na kostre a klasickým (prerušovaným) zapaľovaním. Jednoznačné a výhodné odčítanie údajov je pomocou 3-miestneho displeja LED. Rrozsah má od 100 do 7000 ot./min. s presnosťou 100 ot./min., ktorý vykrýva všetky v praxi používané spaľovacie motory. Vďaka použitiu populárneho analógovo-číslicového prevodníka ICL7107 je obvod jednoduchý na montáž a oživenie. Okrem použitia obvodu v automobiloch je možnosť použiť ho aj na meranie otáčok vŕtačiek, motorov prípadne iných strojov. Otáčkomer je možné jednoducho doplniť o obvod automatickej regulácie jasu svietenia čo zvýši úžitkové vlastnosti. Napájanie: +11....+16V. Rozmery po zmontovaní:83x55x30mm.
Avelmak
5829
Nový produkt