nabíjačka Equilibrum 3,5 50W vyradené
  • nabíjačka Equilibrum 3,5 50W vyradené

nabíjačka Equilibrum 3,5 50W vyradené

88,99 €
S DPH
Equilibrium 3.5 nabíjač 50W
  • Bezpečnostné pravidlá (upraviť pomocou modulu Ubezpečenia zákazníka) Bezpečnostné pravidlá (upraviť pomocou modulu Ubezpečenia zákazníka)
  • Pravidlá doručovania (upraviť pomocou modulu Ubezpečenia zákazníka) Pravidlá doručovania (upraviť pomocou modulu Ubezpečenia zákazníka)
  • Pravidlá vrátenia tovaru (upraviť pomocou modulu Ubezpečenia zákazníka) Pravidlá vrátenia tovaru (upraviť pomocou modulu Ubezpečenia zákazníka)
Detaily

Nabíjač Equilibrium 3.5 bol konštruovaný so snahou poskytnúť všetko potrebné pre nabíjanie v jednej "skrinke" vrátane sieťového zdroja. Sieťový zdroj tvorí zvláštnu samostatnú jednotku, takže vlastný nabíjač ma príjemné vreckové rozmery. Equilibrium 3.5 umožňuje nabíjať alebo vybíjať všetky bežné typy článkov (Nicd, NiMH, Li-Poly, Li-Ion, Li-Fe, Pb gélové), naviac je vybavený vstavaným šesťkanálovým balancérom, ktorý zaisťuje veľmi bezpečné a komfortné nabíjanie líthiových akumulátorov. Oproti pôvodnému Equilibriu 3.0 má nová verzia mierne zväčšený rozsah prúdu pre nabíjanie a vybíjanie, zásuvka pre teplotné čidlo je teraz zvlášť a pre sledovanie priebehu nabíjania na PC je tu USB port. Celkom nový je režim Digital Power, ktorý umožňuje nabíjač používať ako stabilizovaný zdroj napätia.

Základné funkcie a technické údaje :

- vstupné napájacie napätie 11-18V jednosmerných
- pre nabíjanie a yybíjanie 1-16 NiCd/NiMH článkov, 1-6 Li-XX článkov alebo 2-24V olovených akumulátorov
- pamäť pre 5 nabíjacích/vybíjacích programov
- nastaviteľný nabíjací prúd 0.1-6.0A
- nastaviteľný vybíjací prúd 0.1-2.0A
- maximálny výkon pre nabíjanie 50W, pre vybíjanie 8W
- automatický režim nabíjania a vybíjania pre NiCd, NiMH a Li-XX akumulátory s nastaviteľným prúdovým limitom
- ukončenie nabíjania pomocou automatiky delta-peak pre NiCd a NiMH akumulátory
- Líthiové a Pb akumulátory sú nabíjané metódou "konštantný prúd/konštantné napätie"
- voliteľné napätie 3.6/4.1V (Li-Ion), 3.3/3.6V (Li-Fe), 3.7/4.2V (Li-Poly) pre jednotlivé typy líthiových akumulátorov
- nastaviteľná citlivosť delta-peak detekcie pre NiCd a NiMH akumulátory
- opakovaný cyklický chod nabíjania/vybíjania alebo vybíjania/nabíjania pre NiCd a NiMH akumulátory s nastaviteľným spozdením, všetky hodnoty nabitých a vybitých nábojov uložené v pamäti
- tri nabíjacie režimy pre líthiové akumulátory - rýchle nabíjanie, nabíjanie s balancérom a skladovacie nabíjanie/vybíjanie
- režim Digital Power - stabilizovaný zdroj napätia 3-24V s nastaviteľnou prúdovou poistkou (0.1-6.0A)
- ukončenie nabíjania pri prekročení nastaveného času, dodaného náboja alebo krajnej teploty
- zásuvka pre teplotné čidlo
- USB port pre prenos dát do PC
- dvojriadkový modro podsvietený LCD displej s jednoduchým a prehľadným menu a zobrazovaním parametrov behom nabíjania
- k bezpečnému chodu prispieva rada varovných textových hlásení - nesprávne vstupné napätie, zlé zapojenie, nevhodný akumulátor alebo jeho stav, nesprávna polarita na výstupe
- ochrana proti prepólovaniu a skratu na výstupe
- kompaktná pevná hliníková skrinka, malé rozmery
- sieťový zdroj ako zvláštna jednotka

Pokiaľ nabíjanú líthiovú sadu pripojíte tiež prostredníctvom servisného konektoru, máte možnosť v priebehu celého nabíjania alebo vybíjania sledovať napätie na jednotlivých článkoch a vstavaný balancér vyrovnáva napätie na jednotlivých článkoch. Pre meranie teploty nabíjaných/vybíjaných akumulátorov môžete dokúpiť teplotné čidlo Equilibrium 2RCA0045.

Režim Digital Power

Equilibrium 3.5 je možné použivať ako stabilizovaný zdroj napätia (nastaviteľného v rozsahu 3-24V) s nastaviteľnou prúdovou poistkou (0.1-6.0A). Nabíjač tiež môžete použiť ako "laboratórny zdroj napätia" pre napájanie ďalších zariadení - pokiaľ odber zariadenia presiahne nastavený prúdový limit, zdroj sa vypne s príslušným chybovým hlásením na displeji.

Balenie obsahuje nabíjač Equilibrium 3.5, sieťový zdroj s káblom, napájací kábel 12V s krokosvorkami, USB kábel, adaptéry pre servisné konektory líthiových sád (2-6s) pre systémy PolyQuest, JST-XH, ThunderPower a podrobný návod.
REX s.r.o.
5268
Nový produkt