svetelný efekt Micro 3D vyradené
  • svetelný efekt Micro 3D vyradené

svetelný efekt Micro 3D vyradené

69,00 €
S DPH
Tento zelený a červený laser vytvára viac ako 200 lúčov
  • Bezpečnostné pravidlá (upraviť pomocou modulu Ubezpečenia zákazníka) Bezpečnostné pravidlá (upraviť pomocou modulu Ubezpečenia zákazníka)
  • Pravidlá doručovania (upraviť pomocou modulu Ubezpečenia zákazníka) Pravidlá doručovania (upraviť pomocou modulu Ubezpečenia zákazníka)
  • Pravidlá vrátenia tovaru (upraviť pomocou modulu Ubezpečenia zákazníka) Pravidlá vrátenia tovaru (upraviť pomocou modulu Ubezpečenia zákazníka)
Rozžiarte akúkoľvek párty s Micro 3D laserom. Tento zelený a červený laser vytvára viac ako 200 lúčov, ktoré rotujú dopredu a dozadu, pričom vytvárajú prekvapivé efekty, ktoré je možné premietať na strop, stenu alebo tanečný parket. Tento laser je bezpečný a vyhovuje štandardom FDA. Micro 3D sa ľahko používa - jednoducho ho zasuňte a spustite zabudovaný laserový program v režime Auto, alebo zvukovo aktívnom režime. Meňte programy, farby a zatmenia s priloženým RF diaľkovým ovládaním. Kompaktné a ľahké puzdro zariadenia Micro 3D ho robí ideálnym pre zabávačov na voľnej nohe, skupiny, nočné kluby a bary, alebo pre akýchkoľvek návštevníkov párty!

Parametre:
-Tento zelený a červený laser vytvára viac ako 200 lúčov, ktoré rotujú dopredu a dozadu, pričom vytvárajú prekvapivé efekty, ktoré je možné premietať na strop, stenu alebo tanečný parket.
-Režim Auto (zabudované programy) alebo zabudované programy zvukovo aktívneho režimu sa dajú zmeniť stlačením tlačidla na jednotke, alebo na RF diaľkovom ovládaní
- obsahuje dvojitú závesnú konzolu
- vyhovuje FDA štandardom - chladené ventilátorom
- príkon: 9 W max
- zelený laser: 30 mW (532nm) zelený laser
- červený laser: 80 mW (650 nm) červený laser
- obsahuje UL zdroj napájania s viacerými napätiami: AC 100-240V, 50/60Hz
- Priložené RF diaľkové ovládanie [Auto/regulácia podľa zvuku; zatmenie; Zmena farby (Č, Z, Č+Z, náhodné); Regulácia rotácie (V smere hodinových ručičiek/v protismere hodinových ručičiek/náhodne)]
- rozmery (DxŠxH): 50 x 120 x 90 mm
- Hmotnosť: 0, 6 kg. Parametre podliehajú zmene bez predchádzajúceho upozornenia. Všimnite si: Tento produkt je iba pre profesionálne použitie podla právnych predpisov vašej krajiny
ADJ
7165
Nový produkt