adaptér  pre notebooky univerzálny G742
  • adaptér  pre notebooky univerzálny G742

adaptér pre notebooky univerzálny G742

14,89 €
S DPH
Univerzálny napájací adaptér pre notebooky s automatickou detekciou napätia.
  • Bezpečnostné pravidlá (upraviť pomocou modulu Ubezpečenia zákazníka) Bezpečnostné pravidlá (upraviť pomocou modulu Ubezpečenia zákazníka)
  • Pravidlá doručovania (upraviť pomocou modulu Ubezpečenia zákazníka) Pravidlá doručovania (upraviť pomocou modulu Ubezpečenia zákazníka)
  • Pravidlá vrátenia tovaru (upraviť pomocou modulu Ubezpečenia zákazníka) Pravidlá vrátenia tovaru (upraviť pomocou modulu Ubezpečenia zákazníka)
Univerzálny napájací adaptér DA-30 pre notebooky s automatickou detekciou napätia. USB výstup typu A pre dobíjanie multimediálnych zariadení alebo zdroj energie pre MP3 prehrávače, mobilné telefóny, digitálne fotoaparáty, kamery a ďalšie prístroje s USB portom. LED displej zobrazuje stav nabíjania (červeno a modro) a parametre USB portu. Šesť vymeniteľných DC konektorov pre viac než 100modelů notebookov značiek: HP, Acer, Asus, Toshiba, IBM, Lenovo, Fujitsu-Siemens, Dell, Sony. Vonkajšia tepelná ochrana proti prehriatiu, prepäťová a prúdová ochrana. Protizkratová ochrana a ochrana proti prebitiu.

Špecifikácia:

Vstupné napätie AC 100 - 240 V / 1,8 A, uzemnený prívodný kábel 1,5 m
Výstupné napätie DC 15-20 V (15-19-19,5-20 V) / 5 A (max) / 90 W (po pripojení k zariadeniu automaticky detekuje typ a parametre batérie a dobíja)
USB výstup typu A 5 V DC / 1000 mA
HADEX
9483
Nový produkt