reprosústava CSB-40T, čierna, 40W/8Ohmov/70V/100V
  • reprosústava CSB-40T, čierna, 40W/8Ohmov/70V/100V

reprosústava CSB-40T, čierna, 40W/8Ohmov/70V/100V

63,00 €
S DPH
Reproduktor SHOW CSB-40T, čierny, 40W / 8? / 70V / 100V, vnútorný evakuačný
  • Bezpečnostné pravidlá (upraviť pomocou modulu Ubezpečenia zákazníka) Bezpečnostné pravidlá (upraviť pomocou modulu Ubezpečenia zákazníka)
  • Pravidlá doručovania (upraviť pomocou modulu Ubezpečenia zákazníka) Pravidlá doručovania (upraviť pomocou modulu Ubezpečenia zákazníka)
  • Pravidlá vrátenia tovaru (upraviť pomocou modulu Ubezpečenia zákazníka) Pravidlá vrátenia tovaru (upraviť pomocou modulu Ubezpečenia zákazníka)
Popis produktu
Rad reproduktorov CSB tvorí rad 4 modelov CSB-20T a CSB-40T, ktoré majú moderný dizajn a kvalitný zvuk. Sú k dispozícii v čiernej, alebo bielej farbe a svojou konštrukciou sa hodí pre vnútorné. Sú certifikované podľa európskej normy EN 54-24 / 2008 pre systémy evakuačného rozhlasu pri detekcii požiaru a odovzdávanie správ. Sú osadené 3 palcovým alebo 4 palcovým širokopásmovým reproduktorom a svojím veľkým kmitočtovým rozsahom sú vhodné aj pre prenos hudby. Výkon je 20W alebo 40W. Reprosústavy obsahujú prevodné nízkofrekvenčné transformátory a umožňujú pripojenie k vysokoimpedančnímu rozvodu 70V aj 100V, prípadne možno reproduktor zapojiť obídením transformátora (Bypass), potom majú impedanciu 4 alebo 8 ?. Rotačným prepínačom na zadnej strane reproduktora (pod krytom) možno navoliť odbočky transformátora a tým znížiť hlasitosť (výkon) reproduktora. Montáž sa vykonáva pomocou kĺbového držiaka s montážou na stenu s možnosťou natočenia do potrebného smeru. Skriňa reprosústavy je vyrobená z ABS živice a je odolná proti poškriabaniu a nárazom.


Parametre produktu CSB-40T :

- model reproduktora CSB-40T má čiernu farbu a je určený pre vnútorný rozhlas
- širokopásmový systém s vysokou kvalitou zvuku a výkonom 40W
- montáž na kĺbovou konzolu na stenu
- certifikácia požiarnej odolnosti pre evakuačný rozhlas
TIPA
16025
Nový produkt