reprosústava AVANTE AS8

589,00 €
S DPH
reprosústava AVANTE AS8
  • Bezpečnostné pravidlá (upraviť pomocou modulu Ubezpečenia zákazníka) Bezpečnostné pravidlá (upraviť pomocou modulu Ubezpečenia zákazníka)
  • Pravidlá doručovania (upraviť pomocou modulu Ubezpečenia zákazníka) Pravidlá doručovania (upraviť pomocou modulu Ubezpečenia zákazníka)
  • Pravidlá vrátenia tovaru (upraviť pomocou modulu Ubezpečenia zákazníka) Pravidlá vrátenia tovaru (upraviť pomocou modulu Ubezpečenia zákazníka)
Systém Achromic AS8 Column PA je ľahký, prenosný a nabitý funkciami. Ponúka pôsobivý výstup z veľmi kompaktného systému stĺpcov a je ideálnou voľbou pre živé PA, hudobníkov a mobilné zabávača, ktorí hľadajú prenosné nastavenia PA. Systém zahŕňa: 1x 8-palcový aktívny subwoofer, 1x stĺpový reproduktor so šiestimi 2-75palcovými reproduktormi, 1x spacer, 1x tašku pre stĺpové reproduktory

Plne vybavený a ľahko nastaviteľný systém Achromic AS8 zahŕňa aktívny 8-palcový skriňa subwoofera vedľa dvoch stĺpcových jednotiek. Jeden je vybavený šiestimi presne 2,75 "reproduktorovými kužele, zatiaľ čo druhý slúži ako rozpera pre zdvihnutie stĺpu reproduktora do optimálnej výšky. Obe funkcie obsahujú nový systém Avante SAM (Secure Array Mount), ktorý umožňuje stĺpom bezpečne sa uzamknúť k sub a sebe navzájom bez rizika prevrátenia. Pripojenie SAM tiež odovzdáva zvukový signál z čiastkového zariadenia do stĺpov, čo eliminuje potrebu káblov reproduktorov a umožňuje hlavnému stĺpci pripojiť sa priamo k čiastkovému prvku bez použitia dištančného prvku, ak je to nutné, čo je ideálne pre výkony z vysokého stupňa.

Čiastkové jednotka je vybavená výkonovým zosilňovačom triedy D so vstavaným obmedzovačom výkonu 800 W a integruje tiež flexibilné trojkanálový mixpult s 2-pásmovým ekvalizérom. To umožňuje priame prepojenie zvukových zdrojov na úrovni linky, mikrofónov a dokonca aj gitary, takže je systém ideálny pre akustické sólové umelcov a dua. Jednotka je tiež vybavená zvukovým pripojením Bluetooth, ktoré umožňuje bezdrôtové streamovanie hudby zo smartphonu, tabletu alebo notebooku.

Ľahký systém možno ľahko prepravovať v malom aute a je dodávaný s polstrovaným vakom na prenášanie a ochranu stĺpových jednotiek. Vďaka tomu je perfektný systém pre DJy aj živé hudobníkov hrajúci na malých miestach, ako sú kaviarne a salóniky.

Zosilňovač:

Vstupy: 2 x XLR / 6,3 mm jack combo, 6,3 mm stereo jack, 3,5 mm stereo jack, Bluetooth
Výstup: XLR balanced linkový výstup
Výkon: RMS 250W (SUB) RMS, 800W peak
Ovládanie vstupného gainu pre každý kanál
EQ: Main výstup, 2 kanálový EQ
LED kontrolky: napájanie, clip
Napájanie: 100-240V ~ 50 / 60Hz prepínateľné 250W
Zosilňovač triedy D s prepínaním výkonu
Aktívny subwoofer:

Frekvenčná charakteristika: 55-200 Hz
Maximálna SPL: 116 dB (pri maximálnom výkone zosilňovača)
Impedancia: 4 Ohm
Reproduktor: 8 "basový reproduktor, 1,5" cievka, 800 g magnet
Konštrukcia: PP plast
Ochranná mriežka: oceľ 1,0 mm
Rozmer: 350 x 430 x 413 mm
Hmotnosť: 13 kg
Pasívne stĺpový reproduktor:

Frekvenčná charakteristika: 180 – 20 kHz
Maximálna SPL: 110 dB
Impedancia: 4 Ohm
Reproduktor: 6 x 2,75 "neodymové reproduktory
Konštrukcia: PP plast
Ochranná mriežka: oceľ 1,0 mm
Rozmer: 96 x 96 x 870 mm
Hmotnosť: 5 kg
Zadný panel:

Mixpult so 4 vstupmi a linkovým výstupom
Vstup pre mikrofón, linkový vstup
Vstup pre gitaru, linkový vstup
Aux vstup: 3,5 mm jack
Linkový výstup
2-pásmový ekvalizér
Bluetooth pripojenie
AMERICANDJ
14287
Nový produkt