plátno OPTOMA DS-1123PMG+ 123" 16:10 Manual Pull Down

249,00 €
S DPH
plátno OPTOMA DS-1123PMG+ 123" 16:10 Manual Pull Down
  • Bezpečnostné pravidlá (upraviť pomocou modulu Ubezpečenia zákazníka) Bezpečnostné pravidlá (upraviť pomocou modulu Ubezpečenia zákazníka)
  • Pravidlá doručovania (upraviť pomocou modulu Ubezpečenia zákazníka) Pravidlá doručovania (upraviť pomocou modulu Ubezpečenia zákazníka)
  • Pravidlá vrátenia tovaru (upraviť pomocou modulu Ubezpečenia zákazníka) Pravidlá vrátenia tovaru (upraviť pomocou modulu Ubezpečenia zákazníka)
Tkaniny sú navrhnuté tak, aby boli odolné voči ohňu, vode a plesni a v prípade potreby je možné ich čistiť. Vonkajší povrch plátna má mikrodety, ktoré sú vyrobené s technológiou PVC. Tento povrch pomáha pri vytváraní najlepšieho možného odrazu, zatiaľ čo nové pokroky v technológii zobrazovania pomáhajú udržiavať matnú bielu plochu plátna rovnomernú a rovnako budú udržiavať jej tvar a účinnosť dlhú dobu.
Manuálne ovládateľné plátna PMG+ obsahujú redukciu rýchlosti pri odtiahnutí plátna. Stačí jednoducho a ľahko zatlačiť, čím sa uvoľní uzamykací mechanizmus, následne stačí plátno pustiť a ono sa samo pomaly vráti do skrinky. Funkcia Selflock zase dokáže premietacie plátno po stiahnutí a podržaní troch sekúnd zastaviť, zabrzdiť a zafixovať, aby ostalo v požadovanej polohe.

Rozmer plátna: 265,6x166
Umiestnenie plátna: stena
Typ držiaku: Roletový
Ďalšie vlastnosti
Značka: Optoma
Fyzické vlastnosti a farba
Farba: biela, čierna
Šírka: 292 cm
Výška: 11,8 cm
Hĺbka: 13,2 cm
Hmotnosť: 20 Kg
Obsah balenia
Obsah balenia: plátno
Ďalšie parametre
Rozmer plátna: 265,6x166
Umiestnenie plátna: stena
Typ držiaku: Roletový
Umiestnenie držiaku: Áno
OPAL MULTIMEDIA
14285
Nový produkt