mikrofónna sada AKG  Drum Set Session 1
  • mikrofónna sada AKG  Drum Set Session 1

mikrofónna sada AKG Drum Set Session 1

299,00 €
S DPH
Set výkonných mikrofónov určený na snímanie bubeníckej zostavy.
  • Bezpečnostné pravidlá (upraviť pomocou modulu Ubezpečenia zákazníka) Bezpečnostné pravidlá (upraviť pomocou modulu Ubezpečenia zákazníka)
  • Pravidlá doručovania (upraviť pomocou modulu Ubezpečenia zákazníka) Pravidlá doručovania (upraviť pomocou modulu Ubezpečenia zákazníka)
  • Pravidlá vrátenia tovaru (upraviť pomocou modulu Ubezpečenia zákazníka) Pravidlá vrátenia tovaru (upraviť pomocou modulu Ubezpečenia zákazníka)
Set výkonných mikrofónov určený na snímanie bubeníckej zostavy. Ponúka vynikajúcu kombináciu výkonu za dostupnú cenu. Obsahuje sedem mikrofónov a príslušenstvo v odolnom hliníkovom kufri. Je možné ho použiť aj na snímanie perkusií, gitár a zosilňovačov, dychových nástrojov a iných nástrojov. Všetky mikrofóny pochádzajú zo série Preception Live a obsahujú kovové telo, odolnú oceľovú mriežku, ktorá kryje mikrofón, povrch odolný voči poškriabaniu a vysoké maximálne SPL. Set obsahuje 1x P2 mikrofón pre basový bubon, 2 x P170 mikrofóny pre overhead, 4 x P4 mikrofóny pre tom a snare, 4 x H440 adaptér pre P4 a 2 x P17 stojanový adaptér.
AUDIOMASTER
10036
Nový produkt