lepidlo CEYS-tmel s kovovým plnivom
  • lepidlo CEYS-tmel s kovovým plnivom

lepidlo CEYS-tmel s kovovým plnivom

9,60 €
S DPH
CEYS tmel s kovovým plnivom 40ml tuba +40g nádobka
  • Bezpečnostné pravidlá (upraviť pomocou modulu Ubezpečenia zákazníka) Bezpečnostné pravidlá (upraviť pomocou modulu Ubezpečenia zákazníka)
  • Pravidlá doručovania (upraviť pomocou modulu Ubezpečenia zákazníka) Pravidlá doručovania (upraviť pomocou modulu Ubezpečenia zákazníka)
  • Pravidlá vrátenia tovaru (upraviť pomocou modulu Ubezpečenia zákazníka) Pravidlá vrátenia tovaru (upraviť pomocou modulu Ubezpečenia zákazníka)
EYS Syntetický kov tmel s kovovým plnivom je dvojzložková živica špeciálne určená na opravu kovových plôch. Zvára za studena (hliník, meď), utesňuje, spojuje a vyplňuje trhliny. Pôsobí tiež ako ochranný film proti korózii.

Odoláva teplotám od -50°C do +150°C. Je odolný kyselinám, detergentom a minerálom. Ani časom sa nedrolí.

Po zaschnutí má kovový vzhľad, môže byť brúsený, vŕtaný, leštený a natieraný. Tmel s kovovým plnivom sa skladá z kovového prášku a živice. Podľa druhu použitia je možné meniť konzistenciu zmesi.

Namiešaná zmes tuhne v priebehu 30 minút. Je ideálny na impregnáciu a ochranu veľkých plôch proti korózii. Aplikuje sa štetcom, valčekom alebo striekačkou.

V prípade aplikácie striekacou pištoľou je nutné pridať do zmesi 5-10% acetónu. Doba tvrdnutia závisí na konzistencii zmesi. Po zatvrdnutí je možné brúsiť, vŕtať, farbiť a lakovať.
L&Š
16029
Nový produkt