lepidlo LOCTITE SUPER BOND Loctite 3g
  • lepidlo LOCTITE SUPER BOND Loctite 3g

lepidlo LOCTITE SUPER BOND Loctite 3g

2,15 €
S DPH
sekundové lepidlo Loctite Super Bond 3 g
  • Bezpečnostné pravidlá (upraviť pomocou modulu Ubezpečenia zákazníka) Bezpečnostné pravidlá (upraviť pomocou modulu Ubezpečenia zákazníka)
  • Pravidlá doručovania (upraviť pomocou modulu Ubezpečenia zákazníka) Pravidlá doručovania (upraviť pomocou modulu Ubezpečenia zákazníka)
  • Pravidlá vrátenia tovaru (upraviť pomocou modulu Ubezpečenia zákazníka) Pravidlá vrátenia tovaru (upraviť pomocou modulu Ubezpečenia zákazníka)
LOCTITE SUPER BOND 3 G Tak rýchly, tak silný! Návod na použitie:1. Lepené povrchy musia byť čisté, suché a presne do seba zapadať.2. Jemne vytlačte lepidlo na jeden z lepených povrchov. Jedna kvapka stačí.3. Pritlačte k sebe oba lepené diely a držte, kým nie sú pevne spojené.4. Po použití utrite dávkovací hrot handričkou. Uložte vo zvislej polohe na chladnom a suchom mieste.5. Špendlíková uzáver zabraňuje upchávaniu hrotu. Upozornenie: Okamžite zlepuje kožu a oči. Uchovávajte mimo dosahu detí. Dráždi oči, dýchacie cesty a pokožku. Nevdychujte pary. Zabráňte kontaktu s pokožkou a očami. Pri zasiahnutí očí okamžite dôkladne vypláchnite vodou a vyhľadajte lekársku pomoc.
L&Š
13910
Nový produkt