silikón univerzálny 50ml , transparentný Pattex

3,90 €
S DPH
silikón univerzálny 50ml , transparentný Pattex
  • Bezpečnostné pravidlá (upraviť pomocou modulu Ubezpečenia zákazníka) Bezpečnostné pravidlá (upraviť pomocou modulu Ubezpečenia zákazníka)
  • Pravidlá doručovania (upraviť pomocou modulu Ubezpečenia zákazníka) Pravidlá doručovania (upraviť pomocou modulu Ubezpečenia zákazníka)
  • Pravidlá vrátenia tovaru (upraviť pomocou modulu Ubezpečenia zákazníka) Pravidlá vrátenia tovaru (upraviť pomocou modulu Ubezpečenia zákazníka)
Pattex Sanitárny silikón transparentný 50ml
PATTEX sanitarny silikon, kúpelne a kuchyne TRANSPARENTNÝ 50ml Pattex sanitárny silikon - Kúpeľne a kuchyne je jednozložkový acetoxy silikónový tmel , ktorý sa používa v interiéri aj exteriéri na drobné opravy a utesňovanie škár v sanitárnej oblati. Tmel má vynikajúcu priľnavosť k väčšine neporéznych povrchov, je odolný voči vode, ozónu, UV žiareniu, plesniam, starnutiu, zmrašťovaniu, praskaniu a blednutiu. Nepoddá sa vysokým teplotám a po vytvrdnutí zostáva trvalo elastický. Priľne k bežných materiálov, ako sú napr. sklo, obklady, glazované povrchy, eloxovaný hliník atď. Nepoužívajte na citlivé povrchy, ktoré môžu reagovať s kyselinou octovou, na miestach, kde by mohlo prísť ku kontaktu s potravinami a v zdravotníctve.
L+Š
15695
Nový produkt